Některé recenze mě zabíjí.

2. května 2010 v 11:56 | Yone Yeanling
Našla jsem ještě lepší citaci z recenzí na Shaman King:
(myslím že je to k pátému dílu)
"Yoh zvítězí nad Lenem. Následující ráno navštíví Yoha dívka, která je ochotna jej připravit pomocí zvláštního programu k účasti v boji Šamanů, jenž bude zanedlouho zahájen. Tento boj je pořádaný každoročně již 500 let a výherce se stane Králem Šamanů."
Můžete mi někdo vysvětlit, co je tohle za fejky? XDDD KAŽDOROČNĚ JIŽ 500 LET? Wtf? Ne.. ne každoročně. Ne již pětset let. Turnaj Šamanů se pořádá již od nepaměti Jednou za 500 let. (vnímáte ten drobný rozdíl?)
Další věc, co mě dostává je, nazívat Annu "dívkou, která je ochotna připravit Yoha.... atd" To je taky docela směšné. Ona se ho totiž vůbec neptá, jestli o její spešl trénink stojí. Ovšem.. to není zas tak velký přehmat jako "Tento boj je pořádaný každoročně již 500 let".

Achjo... nevím, jestli se mám víc smát nebo plakat. Recenze ze zadní strany obalu...


Přejdeme k jinému tématu.
Vyhrabala jsem nějaký obrázek z minulého týdne.
{Jsou to jen takové čmáranice... jen tak. Neměla jsem zrovna nic lepšího na práci. Ani nevím kolik mi to celkově zabralo času, ale kreslila jsem to o volných chvílích několik dní. (no.. celkově by to mohli bejt tak dvě hodiny co jsem tomu věnovala + -)
Obrázky jsou je tu
Opět to není žádný OC... takže to ani nemá jméno ani to nemá osobnost. Jen jsem si zkoušela nějaké pohyby a výrazy. ^_^}
Tohle mě fakt baví...
Neee! Zejtra je PONDĚLÍ! Nechcete někdo zastavit čas? Měli bychom udělat domostraci! rovoluci proti času! Joooooooooooo!!! Whahahahahahahhhahhaaaaaaaaaaa!
Podnělí je moje Noční Můra. No, zejtra nám vlastně odpadá 10 a 11 hodiny, písmo. Takže to nebude až tak hrozné. I když... pak bude úterý. A to taky nesnáším...

Dneska jsem si řekla, že se budu celý den věnovat psaní. :3 Ale nevím,  jestli to dodžím.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Sikar Sikar | Web | 2. května 2010 v 12:27 | Reagovat

No jo, "fake" recenze a shrnutí. Takhle například anime Futari Ecchi má někde na AniDb či kde shrnutí, co je o něčem totálně jiném. A pochopitelně ho za své přijali úplně všichni, takže půlka českých popisů tohoto anime je jen překlad toho špatného...

2 Jiny podnik Jiny podnik | Web | 2. května 2010 v 12:42 | Reagovat

Zkus napsat recenzi o tomhle:-P

3 Jiny podnik Jiny podnik | 2. května 2010 v 12:42 | Reagovat
4 Yone Yone | 2. května 2010 v 12:54 | Reagovat

[1]: Ono to je docela bežné, že recenze píší lidé, kteří to buď nepochopili, nebo vůbec neviděli.
[2]: Nani? Nani? Já o ničem recenze nepíšu...
[3]: :/

5 KaThea KaThea | Web | 2. května 2010 v 14:03 | Reagovat

Ty kreslíš hodně často takovou ofinu... Takovou, co uprostřed spadá na nos. Je to jedna z charakteristických znaků tvé kresby. Já například takovou ofinu nekreslím asi nikdy. Eh... no... ne, nebudu rozebírat, co je pro tebe charakteristické, radši budu komentovat ty obrázky. Myslím, že ten z pohledu shora má moc velkou hlavu, ale kdyby ji měl menší, byl by dobrý. Líbí se mi ten plášť. :D Moc se mi líbí pláště, ale sama je nekreslím (jen jednou jsem ho nakreslila Kalovi). Nejlepší je ten Ranyův, ten je skvělý.♥ Skvěle jsi zvládla pohled sesdola. Párkrát jsem se pokoušela nakreslit zakloněnou nebo předkloněnou hlavu, ale vypadalo to... no, divně. :D
Proč z něho rovnou neuděláš OC, když už sis ho takhle rozkreslovala? Já si takhle nikoho nekreslím, ani OC. Tedy jo, vlastně jsem to jednou udělala s postavami do komixu, který jsem nakonec nezačala kreslit. Ale postavy z povídek si takhle nekreslím... protože by vypadali na každém obrázku jinak. :D Já mám vůbec problémy převést své představy na papír. Nejhorší je to s Teem... Toho prostě nedokážu nakreslit! :D Nechápu to, protože o něm mám celkem přesné představy. Zrovna dneska jsem se takhle snažila kreslit z různých úhlů novou postavu do té nové povídky (první mladá dívka do té povídky. :D Nějaká dívka tam chyběla. :D Byli tam jen samí kluci...), ale myslím, že mi to moc nejde... Tvoje postavy vypadají ze všech stran stejně a moje ne. Měla bych se víc učit kreslit. Ale já chci radši psát. Myslím, že jsi tak dobrá, protože se plně věnuješ kreslení (a neříkej, že dobrá nejsi!).
Hm... už vím, jak to děláš, že tvé postavy vypadají ze všech stran setjně. Ty totiž kreslíš všechny skoro stejné a jen jim měníš vlasy... aspoň se mi to trochu zdá... Já kreslím každého úplně jinak. Každému kreslím jeho vlastní tvar obličeje a očí. Ještě jsem nenašla svůj styl kreslení očí, proto má každý oči úplně jiné. Ty už své oči máš a mě se moc líbí. Ale já oči přizpůsobuju povaze postavy.
Psaní, jé, to musíš dodržet! :) Prosíííím! :)
(Omg, to bude zas příšerně dlouhý komentář!! Asi překonám rekord. xD Nevím, jaký je rekord, ale tenhle je fakt děsně dlouhý... :D Už ho tu píšu skoro půl hodiny! xD Musím se naučit vyjadřovat stručně. :D A teď jdu rychle psát ZM, abych to dneska stihla.)

6 KaThea KaThea | Web | 2. května 2010 v 14:04 | Reagovat

[5]: O_O Omg!!!! xDD To je asi fakt rekord! xD Nevím jak tobě, ale mě by se to nechtělo číst. xD

7 suzi-chan suzi-chan | Web | 2. května 2010 v 14:29 | Reagovat

heh.... ja to taky nenávidím:D a co jinak uz jsem tu dlouho nebyla xD

8 Yone Yone | 2. května 2010 v 14:31 | Reagovat

[5]: Hmm.. jo, tohle asi fakt bude rekord. XDDD
Ale mě dlouhé komentáře ani trochu nevadí. :DDDD
Hehe... slib jsem nedodržela. :3 Asi půl hodiny jsem čuměla do sešitu na povídky neschopna napsat jediný řádek... pak otec s bratry odjeli na výlet a já se šla raději dívat na Beyblade (konečně jsem se dostala do té zábavné části na kterou jsem tak dlouho čekala. Hurá! Brzo tam bude Matsumi), Ale za chvíli se tomu snad půjdu věnovat...

To, že všechny moje postavy vypadají stejně je ptoblém, který se snažím vyřešit už hrozně dlouho. Prostě mi to nejde...
To je chyba, kterou dělá spousta lidí. (třeba aj skvělí Hiroyuki-sama. Když se koukneš třeba na Yoha a Rena, vypadají úplně stejně. Stačí jen vyměnit oči a vlasy. Ale stejně jeho styl kreslení miluju. ♥)
Budu se snažit to vylepšit.
No.. ta ofina přez nos je fakt jeden z charakteristických znaků mojich obrázků. Moc nadšená z toho nejsem... XDDDD Vždycky to tak nějak vyjde. :3 Ale poslední dobou se snažím (nehledě na ten obrázek) kreslit lidi s odlišnými účesy. :3 Však já na to jednoho dne přijdu.

Co se týče psaní (ano, opět přeskukuju z tématu od tématu) Jsem strašně pomalá. Jsem schopná čtvrd hodiny přemýšlet nad formulací věty, několikrát jí napsat, přeškrtat a pak to vzít úplně z jiného konce a napsat něco jiného. Jsem v tom hrozná. Čím vážněji beru svojí povídku, tím pomalejc píšu. Prostě se hrozně snažím aby to bylo dobré... nechci to zkazit. (i když brát to tak vážně je taky špatné. XP)

Hehe... tohle bude asi moje rekordní odpověd. XDDD
Gomen za překliky. Asi jich tam bude plno.. uf.

9 KaThea KaThea | Web | 2. května 2010 v 14:50 | Reagovat

[8]: Já nechtěla říct, že je špatně, že všichni vypadají stejně. No, možná to je špatně, možná ne, nevím. Já mám zas kvůli tomu problém, aby vypadali ze všech stran stejně.
A ta ofina taky není špatná. Je to hezké mít nějaké charakteristické znaky, ne? (Zajímalo by mě, co jsou moje charakteristidké znaky... Asi to, že často měním styl kreslení. :D Sice jen v detailech, ale každou chvíli kreslím třeba jiný nos nebo oči. Teď jsem si našla hezký způsob kreslení duhovky a myslím, že u něj zůstanu dlouho, ale ještě by to chtělo ustálit tvar očí, což se mi asi nikdy nepovede.)
S tím psaním... No, to záleží na tom, v které jsem části. Někdy to jde samo a někdy ze sebe musím horko těžko vypotit každou větu, než se dostanu k něčemu, kde to mám lépe promyšlené a vím, o čem psát. Ale zas tak vážně to neberu, jinak bych nikdy nic nenapsala. Řeknu si prostě, že to snad čtenářům nebude připadat tak hrozné jako mně, protože mně se málokdy líbí něco, co jsem napsala.
Víš co? Až napíšeš první kapitolu (a přepíšeš ji do počítače), přepíšu já první kapitolu té nové povídky (ale předem tě upozorňuju, že je hodně krátká. Druhá kapitola je zas naopak strašně dlouhá. A nejde to rozdělit tak, aby byly obě správně dlouhé.) Snad tě to trochu motivuje. :) Jinak to zveřejním, až budu mít 50 stránek, i kdybys to do té doby nestihla.

10 VERiza VERiza | Web | 2. května 2010 v 15:46 | Reagovat

Ježiš, ty překlady na filmy jsou koukám někdy opravdu na úrovni. Taky by mě štvalo, kdyby někdo takhle hyzdil můj oblíbený film, seriál,...
U těch kresbiček se mi hrozně líbí ten pohled zeshora na toho človíčka, prosta perspektiva, je to takové roztomilostní.
A ten běžící, s vlasama přes oči mi připoímá tvoji sestru v tom fotorománu :-D
Jo a pondělí taky nesnáším, pověsila bych ho za kozy do průvanu a zakázala mu dejchat.
Báj.

11 Yone Yone | 2. května 2010 v 16:17 | Reagovat

[9]: No jo.. jenže mě se líbí můj příběh tak jak ho mám  vymyšlený a proto ho nechci zkazit tím, jak ho napíšu. XD Už jsem tomu věnovala moc času a je to jedna z nejpromyšlenějších věcí co mám. :3

Jo jo... jám, že jsi nechtěla říct, že je to špatně že všecky kreslím stejně. :D Ale mě to docela špatně připadá. Ale časem se to naučím tak, aby to tak nebylo. (třeba budu každého kreslit úplně jiným stylem a bude to vypadat jako koláž. XD (kecám+dělám si srandu. Takhle zase neee).

[10]: Jo... opravdu mě to rozesmálo. XD Ani se nedivím, že si potom vichni češi myslí, že Shaman King je pro malá děcka. (já si to taky hodně dlouho myslela) (už ten název... Král Šamanů- zní to vtipně).
Já bych pondělímu ustřelila hlavu, rozsekala bych ho na kousky Ichigovou Bankaií ( http://nd03.jxs.cz/991/668/d0b801fc58_64582511_o2.jpg ) a pak bych ho zapálila! whahahaaaaa....

12 kinixuki kinixuki | Web | 2. května 2010 v 19:56 | Reagovat

Ale ona Anna je ochotná :3 trochu moc,a ale stejně...
D8 přesně tyhle pózy jsem nakreslila v jeden dlouhý týden o prázdninách (asi...), časově byly od sebe vzdálené tak 3 dny...ano, astrální dvojče. Promiň, zapomněla jsem xD
Stopneme čas spolu! Zítra se po týdnu flákání už musím zase učit...

13 KaThea KaThea | Web | 2. května 2010 v 20:34 | Reagovat

[11]: Já vím, že jsi tomu věnovala moc času a nechceš to zkazit, opakuješ to pořád... Asi to děláš dobře, to já bych si na tom měla dávat víc záležet. Já počítám s tím, že až dopíšu ZM, celé to přepíšu. Teda ne celé změnit, ale zdokonalím detaily a takové věci, které jsem nemohla při psaní vědět, protože jsem to ještě neměla tak promyšlené... Problém je, že pak už si to podruhé asi nikdo číst nebude. xD Já si navíc nemyslím, že mám nějaké skvělé příběhy... Píšu je jen proto, že se mi zatím nepodařilo vymyslet nic lepšího... (Za svůj nejlepší příběh považuji stejně Iluzi. Má hlavu a patu narozdíl od ZM.)

14 Yone Yone | 3. května 2010 v 17:35 | Reagovat

[12]: No jo... :D A to jsem dřív na tyhle věci moc nevěřila. :D Ale asi to tak je, Astrální dvojče. :3

[13]: Já si ZM určitě napodruhé přečtu. :D Ale hlavně tam musíš nechat sázení. (Ten kdo prohraje, řekne naší třídní že ji miluje. XD)

15 kinixuki kinixuki | Web | 3. května 2010 v 18:28 | Reagovat

[14]: Já stále ještě věřím že každý má na světě jednoho nebo víc lidí se kterým si dokonale porozumí :) no jo...strašnej idealista x(

16 KaThea KaThea | Web | 3. května 2010 v 21:06 | Reagovat

[14]: Vážně se ti sázení tolik líbí? :) Neboj, vtipy tam nechám, předělám to jen v detailech (jako například pár věcí, co říká Jeroným, protože to už budu mít ty věci kolem Strážců lépe promyšlené).

17 Yone Yone | 4. května 2010 v 8:54 | Reagovat

[15]: Teď už tomu taky věřím. XD
[16]: Jo! Sázení je nejlepší. :D Všecky tyhle tvoje vtipný scény žeru. :3

18 KaThea KaThea | Web | 4. května 2010 v 16:05 | Reagovat

[17]: Těch bohužel poslední dobou ubývá. :( I když chci napsat něco vtipného a v mé hlavě to ještě vtipné je, jakmile to přenesu na papír, zní to hrozně vážně. x_x

19 Yone Yone | 4. května 2010 v 16:23 | Reagovat

[18]: To je tím, že teď je ten děj vážný. XD Někdy bych jim nejraději všem dala do držky a donutila je, aby se spolu zase normálně bavili. ^^ (*Yone, to říkáš ty? Já myslela, že na hádkách a citových věcech v příbězích ujíždíš.*)

20 KaThea KaThea | Web | 4. května 2010 v 17:10 | Reagovat

[19]: Nemusíš jim dávat do držky, však on Bota dostane rozum xD (ale ne sám od sebe... na to je to až příliš velký debil. xD ... Ty máš taky ráda Botu? No jo, vždyť jeho má rád každý. Jen já ho moc nemusím. :D Ale já ho měla ráda, než se začal chovat jako debil... a teď si nemůžu zvyknout, že už se přestal chovat jako debil. xD Pořád mám pocit, že je to debil. :D No... radši neřešit. :D)

21 Yone Yone | 4. května 2010 v 17:14 | Reagovat

[20]: Jo to znám.... XD momentálně jsem Rennymu úplně změnila charakter, protože jsem ho začala nesnášet. A taky si nemůžu zvyknout, že se chová jinak. (ne že by to teď nebyl takovej tragéd.)
A Botu mám ráda. Ale na začátku jsem ho měla raději. :3 Teď už mám radši Daniela. :3 A Jeroným je taky fajn. ^_^

22 KaThea KaThea | Web | 4. května 2010 v 20:10 | Reagovat

[21]: Charakter mých postav se taky hodně mění... ale neúmyslně. Oni se mění s příběhem sami. Vyvíjí se. Sami si vytvářejí osobnost, nebo je spíš tvaruje ten příběh. Řekla bych, že Karina se dost změnila, ale pořád je to ta samá Karina. I Bota na začátku ještě nebyl takový debil. xD Kal je trochu jiný, než jsem na začátku plánovala... grrr... už se mi jeho povaha tolik nelíbí. Ale pořád je fajn. :D Z té nové povídky se nejvíc změnil Iks. O něm jsem ještě nezačala psát, ale teď je úplně jiný, než když jsem ho vymyslela. Chtěla jsem ho nějak odlišit od typických psychopatů, ale myslím, že se mi to povedlo až moc. xD Některé jeho vlastnosti se k jeho zálibě v pitvání moc nehodí. xD (Jo, Iks je ten psychopat, co jsem o něm jednou mluvila. :D) Ale aspoň je originální. :D
Nebudu tu rozebírat všechny postavy, už radši končím. :D (Ať to zas není na 28 řádků. xD)

23 Yone Yone | 4. května 2010 v 20:21 | Reagovat

[22]: Hmmm.. moje postavy si taky dělají se svojí povahou co chtějí. XD Asi zveřejním na blog ten původní příběh (neexistující čas) co ho psala moje ségra a co to z něho celé vzešlo. Ranya se tam chová úplně jinak. XD (i když Renny se chová dost stejně. Ale v tom ségřinym příběhu mě to jeho chování tak neštvalo.)

Už se na Ikse těším. Whahahaaaaaa.... XD

24 KaThea KaThea | Web | 4. května 2010 v 21:13 | Reagovat

[23]:Zveřejni to, prosím, prosím, prosím, prosííííím!!! (Stačí ti mé prosby nebo musím přepsat něco na oplátku? :D)
Já se na Ikse taky těším. xD On tam totiž nebude od začátku. Nevím, jak dlouhý děj nacpu před to a za to, ale mohlo by to být někde kolem poloviny, spíš dřív... Možná kolem jedné třetiny... Musím to zkrátit, abych ho tam dostala brzo! :D Bez něj to není ono! :D (Je to rozhodně nejvtipnější postava... pokud máš poněkud zvrhlý smysl pro humor. xD Kamarádce jsem četla nekteré jeho hlášky, které mám vymyšlené, a ona se jim hrozně smála. :D) Hm, snad bych ho tam mohla dostat... stá stránka? Opravdu netuším, jak dlouho mi to zabere... Musím udělat ten časový skok co nejrychleji... Bude tam totiž skok asi o půl roku nebo rok... (S Kalem se teď nedá nic dělat, když nic neumí. :D Musí se aspoň trochu naučit házet nožem, jinak je to na nic. :D) Sakra, zas je ten komentář nějaký dlouhýa! :D A skoro celou dobu píšu jen o své povídce! :D Ale vsadím se, že tě to zajímá mnohem víc, než kdybych mluvula o sobě.

25 Yone Yone | 5. května 2010 v 17:04 | Reagovat

[24]: Heheeeee.... no, mě stačí tvoje prosby a případné spoilery z tvých příběhů. ^_^
Já ten příběh chci přepsat už nějaký čas.

Ne! Jak je možný, že tam bude až za tak dlouho? To se ho dočkám nejdřív za půl roka! D:
A to přeskakování dlouhých časových úseků? XD haha... půl roka je v pohodě.  (viz.:co já s těmi svými třemi lety...?)

26 KaThea KaThea | Web | 5. května 2010 v 21:02 | Reagovat

[25]: Nevěděla jsem, že můžu někoho uplatit spoilery. xD
No... ty se ho asi opravdu dočkáš za půl roku. Počítala jsem to... tedy, odhadovala jsem to, ale při tom jsem "počítala". Ehm... Počítala jsem to odhadem, tak. :D Je to s přesností +- několik měsíců, takže to není vůbec přesné. Ale mohla by ses ho dočkat koncem tohohle roku. Ale doufám, že v sešitě se k němu dostanu dřív. Já z toho taky nejsem nadšená! Chci ho už teď! :D Počítala (spíš plánovala) jsem stránky a když se budu snažit, dostanu ho tam už na stránce 130... Ale to je taky přesnost +- 30 stránek... Takže opravdu nevím. Takové věci se nedají spočítat! Ale slibuju, že se budu snažit. Ale nesmím kvůli Iksovi zameškat Kalovy začátky.

27 Yone Yone | 5. května 2010 v 21:06 | Reagovat

[26]: Hej... jak velkym písmem ty do toho sešitu píšeš? XD (jestli jsou to takový blechy jako to moje, tak můžu jít rvnou spáchat seppuku.)

28 KaThea KaThea | Web | 5. května 2010 v 21:48 | Reagovat

[27]: No, nejsou to blechy... ale je to docela malé písmo. Ale to je jedno, když jsem to počítala odhadem, počítala jsem s tím, že každý kapitola bude mít 7 stránek. To samozřejmě mít nebude, ale mohl by to být průměr. Chceš to na kapitoly? 20 kapitol. K výpočtu mi pomohlo to, že teď jsem v ZM kolem stránky 130. Takže 20 kapitol. A to vychází na pět měsíců. (Ze začátku ZM přibývalo strašně pomalu, proto to nebude tak dlouho trvat jako se ZM.) Takhle jsem to nějak počítala. Samozřejmě je to velmi nepřesný výpočet. Zajímalo by, jak jsem se trefila. :D Zjistím za několik měsíců...

29 Tenny Tenny | Web | 12. května 2010 v 17:26 | Reagovat

Tak tohle je ještě dobrý, měla bys vidět, co je psaný na českém obalu Inuyashy. Z hlavní ženské hrdinky udělali mužskou... A ten popis je naprosto nesrozumitelný. Citovat bohužel nemůžu, ale je to mnohem, mnohem horší. Strojovej překlad z googlu. Ach jo. A diví se, že to skončilo v levnej knihách.

30 Yone Yone | Web | 12. května 2010 v 17:32 | Reagovat

[29]: No jo... uznávám, že to mohlo dopadnout i hůř. XD Ale stejně je to děs...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama